Foto: Gran Frutta

Gran Frutta en de seizoenen

• LET OP:RESERVEREN NOODZAKELIJK  –

Gran Frutta is een gemengd huiskamerkoor van amateurzangers uit Amsterdam en omgeving. Het koor is voortdurend op zoek naar een nieuwe beleving en verlegt tijdens de repetities onder leiding van Jeannine Caland alsmaar zijn grenzen.

Het repertoire van Gran Frutta bestaat uit a-capella-werken vanaf de Renaissance tot heden. De werken kenmerken zich door spannende harmonieën en een afwisseling van toonsoort, tempo en sfeer. Ze zijn bovendien zo geschreven dat markante stemmen mooi samenvloeien en iedere stem goed tot zijn recht komt.

Het verbindende thema van het concert  is ‘de seizoenen’. Rond dit thema heeft Gran Frutta een gevarieerd programma samengesteld met historisch en actueel werk: van Thomas Morley (16e eeuw), via Mendelssohn, Hindemith en Edgar Elgar tot Brigitte Kaandorp (Lente). De werken die door het voltallige koor gezongen worden, worden afgewisseld door intermezzi in kleinere bezetting en enkele solo’s.

29 november 2020 om 15:30

Entree ( Kaarten zijn gratis en zijn alleen via internet te krijgen via de knop "Koop kaarten". ):
€ 0,00 ( normaal )
Kaarten zijn te koop online Reserveer kaarten