Illustratie: p-m-s hilversum

Maurits Fondse en Band met ‘Young in the 70’s’

In ‘Young in the 70’s’ speelt pianist, zanger en songwriter Maurits Fondse met veel passie muziek van grootheden als Todd Rundgren, Andrew Gold, Gerry Rafferty, Paul Simon en James Taylor, Carly Simon. Daarbij vertelt hij boeiend en met humor persoonlijke verhalen en spannende anekdotes rondom hun songs. Met dit concert brengt hij ons naar de intrigerende en onvergetelijke 70er jaren van de vorige eeuw.

Maurits Fondse heeft al een indrukwekkende en veelzijdige carrière achter de rug van muzikaal leider van Kinderen voor Kinderen en musicals als Willem Ruis, Dansen met de Vijand en Soof tot begeleider van Freek de Jonge. Sinds 2018 heeft hij eigen voorstellingen in het theater, ‘The Story of Billy Joel’,  en – met partner en zangeres Britta Maria – ‘Serge Gainsbourg Forever’, ‘Chansons van Schoonheid en Troost’, ‘Huiswaarts’ en ‘Aznavour mon Amour’.

Het concert begint om 15.30 uur en duurt tot 17.30 (met een pauze).

23 januari 2022 om 15:30

Entree ( Inclusief koffie en thee ):
€ 17,50 ( normaal )