Uitnodiging lezing Waterlandse Zeedijk

Dat er weer leven in de Buiksloterkerk zit willen wij graag met u vieren. Mede dankzij de gulle donaties van uw kant staan wij nog fier overeind!

Zondagmiddag 14 november om 15.30 uur houdt Frits Prior een lezing over de Waterlandse Zeedijk in de Buiksloterkerk voor de donateurs en  vrijwilligers. Frits is verbonden aan het Historisch Centrum Amsterdam-noord en weet daar met behulp van beeld en geluid boeiend over te vertellen.

Na afloop is er een hapje en een drankje.

Wilt u even doorgeven als u daarbij aanwezig wilt zijn zodat wij enig idee krijgen op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Van overheidswege zijn wij genoodzaakt om u om een vaccinatiebewijs te vragen. Het zij zo.

Hopelijk tot dan.

Klopt het dat wij uw donatie 2021 nog niet hebben ontvangen? Als dit juist is zien wij uw bijdrage nog gaarne tegemoet op rekening NL05 INGB 0005 1140 61

Als u wilt stoppen, geef dat dan even door.

Met vriendelijke groet,

Klazien.