Wie zijn wij

De Buiksloterkerk is het oudste monument in Noord. De stichting Buiksloterkerk heeft tot doel dit monument te behouden door het goed te onderhouden. De financiering hiervoor is afkomstig van gulle vrienden, commerciƫle verhuur en de culturele activiteiten die door de stichting in het gebouw worden georganiseerd. De stichting draait geheel op de tientallen vrijwilligers. Zij organiseren en ondersteunen het culturele programma, zorgen voor de verhuur en beheer en onderhoud van het gebouw.
Lees meer over ons

Verhuur

De Buiksloterkerk is een intieme en sfeervolle locatie, mooi gelegen in het groen, achter de Buiksloterdijk. Het kerkje beschikt over prima akoestiek, mooie lichtinval en moderne voorzieningen en dit maakt het bijzonder geschikt voor concerten, huwelijken, uitvaarten, familie- of bedrijfsfeesten.
Kan ik deze ruimte gebruiken? Meer info

Vrienden en andere donateurs

Onze Vrienden leveren een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van de stichting. Voor minimaal 35,- euro per jaar steunen ze het behoud van de Buiksloterkerk en krijgen een aantal voordelen.